Bind 2 i Nóillión Sagaen - Rosenalliancen kommer snart!

Nóillión Sagaen

Bind 2 udkommer d. 15. oktober 2024Nóillión Sagaen følger familien de Nóil. I den første bog er det især den unge Léontine.  Der er planlagt adskillige bøger.

Den spæde start til historien om de Nóil familien begyndte i midten af 00erne, hvor Léontine dukkede op i mit hoved. I beyndelsen var det kun hende, men som årene gik, kom der ikke kun en tvillingebror til, men adskillige andre søskende. Alle med et liv, som de ikke havde forestillet sig. 


Familien går gennem mange prøvelser i løbet af de bøger jeg har planlagt og nogle kommer til at gå gennem Helvedet (metaforisk) adskillige gange, før de kan finde deres egen lykke.


Nóillión Sagaen handler om familie, kærlighed, loyalitet, blod og en god portion stædighed.

Bind 1

Djævlens Kys

AF SUSANNE SKINDSTAD

Ud af øjenkrogen bemærkede hun den sorte hingst komme op på siden. Monsieur Degas ikke så meget som så i Léontines retning, men red forbi hende. Tanken om, at hun skulle give manden et kys, fik hendes mave til at trække sig sammen. Hun havde mest lyst til at gøre noget, så manden faldt af sin hest, men det var at gå til yderligheder.

 

Paris, 1766. Den unge komtesse, Léontine de Nóil, er under pres for at finde sig en ægtemand og stifte familie.

 

Til trods for adskillige ægteskabstilbud har ingen mand endnu fundet nøglen til hendes hjerte, men så møder Léontine den mystiske Pierre Degas, som vender op og ned på hendes verden.


Djævlens Kys er første bind i Nóillión Sagaen om den adelige de Nóil-familie i en verden, hvor overnaturlige væsner begår sig blandt almindelige mennesker. Hvor kærlighed trues af mørke kræfter og fortiden kaster lange skygger.

Ude som bog, ebog og lydbog

Rosenalliancen

AF SUSANNE SKINDSTAD

Bind 2

Andet bind i Nóillión Sagaen. Rosenalliancen tager fat, hvor Djævlens Kys sluttede. Her følger vi Nóil tvillingernes kamp for at komme fri af deres herres jerngreb. De kæmper hver deres kamp, som er tæt på at nedbryde dem begge. Vil de slippe fri og kan de nogensinde få et værdigt liv? To skæbner som bevæger sig ud ad to forskellige veje, men vil de mødes til sidst?

Udkommer som bog, ebog og lydbog d. 15. oktober 2024

Bind 3

Pilgrimsrejsen

AF SUSANNE SKINDSTAD

Tredje bind i Nóillión Sagaen fortsætter hvor både bind 1 og 2 stoppede. Her følger vi den unge Lémár de Nóil, der er nødt til at blive voksen meget hurtig.


I bind 3 følger vi den unge Lémár på en farlig rejse rundt i verden, for at udføre en mission, som hans far har sendt ham på. Lémár modtager et brev fra sin far, hvori der står specifikke detaljer om hvad han skal gøre og hvor han skal tage hen.

Rejsen er farefuld og Lémár møder nye mennesker, men også mennesker fra sin fortid. Spørgsmålet er bare, hvem kan han stole på og vil det lykkedes ham at fuldføre sin fars ordrer.

Den Sorte Enke

AF SUSANNE SKINDSTAD

Bind 4

I den fjerde bind af Nóillión Sagaen følger vi Lizette, hvis liv er gået fra luksus og fine kjoler til et liv i rendestenen.


Da hun bliver fundet af en kvinde, der tilbyder hende et sted at bo og mad i maven, havde hun ikke forventet at hun vil ende på et bordel, der også opererer som et opiumhus. Lizette bliver afhængig og bliver snart brugt som blodslave for vampyrer, som jagter et hurtigt fiks.

Galgebakken

AF SUSANNE SKINDSTAD

Bind 5

I det femte bind af Nóillión Sagaen følger vi den rebelske Léandre. Efter han løb hjemmefra, turde han ikke vende tilbage, så han drager afsted mod den nærmeste havn. Hver får han en plads på et skib. Han elsker det hårde arbejde og han kommer til Carribien. Herfra begynder eventyret for alvor.

Livsbægeret

AF SUSANNE SKINDSTAD

Bind 6

I bind seks af Nóillión Sagaen følger vi Lillian, der er blevet stor. Selvom hun savner sin familie hver dag, så har hun haft det godt hos Angelique. 


En dag finder hun ud af sandheden om hvad der er sket med sine søskende og hun tager en beslutning. Angelique har fortalt om et sted, hvor hekse kan bo uden at ældes, men det vil betyde at man må opgive sit liv i den virkelige verden. Lillian er usikker, for hun har mødt en ung mand, som får hendes mave til at fyldes med sommerfugle. En mand, som ikke har kendskab til hendes magiske evner.

Ulven Kalder

AF SUSANNE SKINDSTAD

Bind 7

Syvende bind i Nóillión Sagaen foregår i 1800-tallet, hvor vi følger tvillingerne Léonard og Léontine. De er endnu engang flyttet, for at holde deres herre på afstand.


Léontine møder en ung forvandlet vampyr, som har mistet sin herre og ikke kan finde ud af at styre sine nye evner. Hun beslutter sig for at tage ham under sin venner og de ender med at få et tæt bånd.

Bind 8

Bristede Hjerter

AF SUSANNE SKINDSTAD

Ottende bind i Nóillión Sagaen foregår i begyndelsen af 1900-tallet, hvor Léonard og Léonatine har slået sig ned i Rumænien med deres egen smedje. Her bruger de dagligdagen på at arbejde, men det var ikke tilfældigt at de valgte Rumænien. Tvillingeparret er træt af at være et skridt foran deres herre, så de planlægger at tage kampen til Loic, men tingene går ikke helt som de har håbet.


Forræderi, kærlighed og fordomme er nogle af de ting, som tvillingerne må navigere i, da dem de holder af viser nye sider af sig selv på godt og ondt.

Bind 9

Helvedet Kalder

AF SUSANNE SKINDSTAD

Niende bind i Nóillión Sagaen foregår før, under og efter 2. Verdenskrig, hvor Léontine befinder sig i Frankrig. Her kæmper hun mod nazisternes overtag, efter de invaderer landet. Her møder hun en charmerende SS-officer, som viser sin interesse i hende, men da lederen af modstandsbevægelsen, som hun er en del af beder hende om at indlede et forhold til SS-officeren, gør hun ikke særlig glad for det og det hjælper ikke, da Javier pludselig dukker op.


Léontines liv blive vendt op og ned på grund af krigen og da Javier atter kommer ind i hendes liv.

Bind 10

Skyggen

AF SUSANNE SKINDSTAD

Tiende bind i Nóillión Sagaen er Léontine trådt ind i det 21. århundrede og tilværelsen er ikke blevet lettere med tiden. Fortiden bliver ved med at hjemsøge hende på alle mulige måder. Hendes tvillingebror dukker pludselig op og gøre livet endnu svære for hende og som det ikke er nok, så vender Javier også tilbage.


Skyggerne trænger tættere og tættere på og Léontine ved ikke hvad hun skal gøre.

Bøger udgivet


Djævlens Kys (2021) - bind 1

Planlagte bøger (rækkefølgen kan ændre sig)


(IB) - Ikke begyndt, (FB) - Forarbejde begyndt, (SB) - Skrivning begyndt, (S) - Skrevet, (R) - Redigeringsfase, (ITF) - Indsendt til forlag, (U) - Udgivet

* * * NYT


Djævlens Kys - bind 1 (U)

Rosenalliancen - bind 2 (ITF) 

- Starter hvor bog 1 slutter med fokus på Léonard og Léontine

Pilgrimsrejsen - bind 3 (SB)

- Starter hvor bog 1 og bind 2 slutter med fokus på Lémár

Den Sorte Enke (arb. titel) - bind 4 (SB)

- Starter hvor bog 1 og bog 2 slutter med fokus på Lizette

Galgebakken (arb. titel) - bind 5 (IB)

- Starter hvor bog 1 slutter med fokus på Léandre

Livsbægeret (arb. titel) - bind 6 (IB) * * *

- Starter hvor bog 1 og bog 3 slutter med fokus på Lillian

Ulven Kommer (arb. titel) - bind 7 (SB)

- Vi følger Léontine og Léonard i 1800-tallets Europa.

Bristede Hjerter (arb. titel) - bind 8 (SB)

- Vi følger Léontine og Léonard i begyndelsen af 1900-tallet

Helvedet Kalder (arb. titel) - bind 9 (SB)

- Følger Léontine under 2. Verdenskrig

Skyggen (arb. titel) - bind 10 (SB)

- Følger Léontine og Léonard i nutiden

Moonhaven (arb. titel) - bind 11 (SB)

- Fortsætter der hvor bind 6 slutter.

Ragnarok (arb. titel) - bind 12 (IB)

- Det endelige opgør mellem de Nóil familien og Brodeur tvillingerne.