Skyggen

Bind 6 i Nóillión Sagaen

Sjette bind i Nóillión Sagaen er Léontine trådt ind i det 21. århundrede og tilværelsen er ikke blevet lettere med tiden. Fortiden bliver ved med at hjemsøge hende på alle mulige måder. Hendes tvillingebror dukker pludselig op og gøre livet endnu svære for hende og som det ikke er nok, så vender Javier også tilbage.


Skyggerne trænger tættere og tættere på og Léontine ved ikke hvad hun skal gøre.

Skyggen

Bind 6 har titlen: Skyggen og foregår i New York.


Vi er nået til det 21. århundrede og livet er ikke blevet lettere for Léontine, selvom hun er blevet rådgiver til redens Decuria og arbejder som privatdektektiv ved siden af.


Léonard vender tilbage og gør livet svært for Léontine, men det er ikke den eneste som prøver at bryde hende ned. Loic Brodeur er atter på banen og denne gang er det for alvor, ingen kat efter musen. Det er tid til at gøre regnskabet op, en gang for alle.

Der er dog også andre personer fra Léontines fortid, som dukker op og gør hendes liv endnu mere kompliceret.


Bind 6 er bogen, hvor alle de spørgsmål som er dukket op i de foregående begynder at blive besvaret og hvor det hele begynder at falde på plads.


Oprindeligt skulle denne bog være den tredje i serien, men så kom alle de andre historier pludselig til, hvilket er derfor jeg p.t. har fået skrevet godt 244 sider.