Rosenalliancen

Bind 2 i Nóillión Sagaen

Er den anden bog i Nóillión Sagaen. Rosenalliancen tager fat, hvor Djævlens Kys sluttede. Her følger vi Nóil tvillingernes kamp for at komme fri af deres herres jerngreb. De kæmper hver deres kamp, som er tæt på at nedbryde dem begge. Vil de slippe fri og kan de nogensinde få et værdigt liv? To skæbner som bevæger sig ud ad to forskellige veje, men vil de mødes til sidst?

Rosenalliancen

Rosenalliancen er det andet bind i Nóillión Sagaen. P.t. har jeg skrevet 129 bogsider, så der er stadig lang vej endnu.


Bind 2 følger både Léontine og hendes tvillingebror, Léonard. Bogen er delt op i tre dele. Del 1 følger Léonard, del 2 der følger Léontine og del 3, der følger begge.


Bind 2 er ikke en kærlighedsroman, den er mere mørk og grum og begge skal så gruelig meget igennem.


Vi kommer også til at høre mere til Brodeur tvillingerne og selvfølgelig Rosenalliancen, hvor vi kommer lidt mere bagved organisationen og hvad de egentlig vil med Léontine og Léonard, for ikke alt er hvad det ser ud til.


Vi møder også nogle nye karakterer, som kommer til at dukker op løbende i de kommende bøger. Der er Calvina, Ambrosius, Nico, Johannes og Embele.


Der er også gensyn med nogle af de mindre karakterer fra bind 1, som ender med at gøre en forskel for Léontine og Léonard i bind 2.


Fremtidsudsigterne for bogen er stadig uvist. Da det overordnede plot er gennemgående i alle bøgerne, så er jeg nødt til at skrive på dem simultant, men det kan også ende med at de næste fem bøger kommer ret hurtigt efter hinanden. Kun tiden vil vise, hvad der sker, men jeg får skrevet på dem og de skal nok komme på et eller andet tidspunkt.