Bind 2 i Nóillión Sagaen - Rosenalliancen udkommer d. 15. oktober 2024

Rosenalliancen

Bind 2 i Nóillión Sagaen

Er den anden bog i Nóillión Sagaen. Rosenalliancen tager fat, hvor Djævlens Kys sluttede. Her følger vi Nóil tvillingernes kamp for at komme fri af deres herres jerngreb. De kæmper hver deres kamp, som er tæt på at nedbryde dem begge. Vil de slippe fri og kan de nogensinde få et værdigt liv? To skæbner som bevæger sig ud ad to forskellige veje, men vil de mødes til sidst?


Vejen til udgivelse

Skrivning (færdig)

Redigering (færdig)

Betalæsning (færdig)

Redigering (færdig)

Forlag (påbegyndt)

Udgivelse (ikke påbegyndt)

Rosenalliancen

Rosenalliancen er det andet bind i Nóillión Sagaen. Bogen er færdigskrevet og er nu gået ind i den næste fase, hvilket er omskrivning og redigering. 


Bind 2 følger både Léontine og hendes tvillingebror, Léonard. Bogen er delt op i tre dele. Del 1 følger Léonard, del 2 der følger Léontine og del 3, der følger begge.


Bind 2 er ikke en kærlighedsroman, men der er en smule. Den er mere mørk og grum og begge skal så gruelig meget igennem.


Vi kommer også til at høre mere til Brodeur tvillingerne og selvfølgelig Rosenalliancen, hvor vi kommer lidt mere bagved organisationen, og hvad de egentlig vil med Léontine og Léonard, for ikke alt er hvad det ser ud til.


Vi møder også nogle nye karakterer, som kommer til at dukke op løbende i de kommende bøger. Der er Calvina, Ambrosius, Nico, Johannes, Danica og Embele.


Der er også gensyn med nogle af de mindre karakterer fra bind 1, som ender med at gøre en forskel for Léontine og Léonard i bind 2.


Rosenalliancen er sat til at udkommer tirsdag den 15. oktober 2024.

Rosenalliancens våbenskjold