Nóillión Nyheder

22. april 2024

Så kan jeg endelig offentliggøre at bind 2 i Nóillión Sagaen er sat til at udkomme som bog, e-bog og lydbog den 15. oktober 2024. Historien fortsætter, hvor den slap i Djævlens Kys. 


I Rosenalliancen følger vi både Léontine og hendes tvillingebror, Léonard. De skal navigere i en ny virkelighed, hvor indre dæmoner og en kamp for at overleve er nogle af de ting, som de to tvillinger må gennemgå i deres jagt på at finde friheden og lykken igen.


Hold øje med de sociale medier og her på hjemmesiden, hvor der vil blive løftet sløret for nogle af karakterne og indholdet frem mod udgivelsesdatoen.

29. marts 2024

Jeg er endelig færdig med at skrive og redigere bind 2 i Nóillión Sagaen. I den forbindelse søger jeg beta-læsere, som har tid og lyst til at læse manuskriptet igennem inden jeg sender det videre i systemet (forlaget).


Det vil være en fordel, hvis du har læst Djævlens Kys, da bind 2 er en direkte fortsættelse af bind 1, så der vil være referencer til Djævlens Kys i bind 2. Derudover vil det være rart at have en, der kikker efter eventuelle huller i historien. Er der noget, som ikke giver mening, noget der skal uddybes m.m. Derudover er der også det rent sproglige og historiske. Så hvad end du kan byde ind med vil være velkommen.


Har det interesse, så send en mail til mig og vi kan aftale nærmere. Du sender en besked ved at klikke på linket nedenunder, som fører dig til kontaktsiden her på hjemmesiden.


På forhånd tak

Susanne

01. marts 2023

Skrivningen både med den anden bog og de efterfølgende går fantastisk for tiden, men det har også ført nye og større idéer med sig. Der er rigtig mange mindre historier, som ikke finder vej til hovedhistorien, men de har stadig en vis vigtighed til den overordnede historie, så jeg har besluttet at der vil komme nogle korte fortællinger ind imellem. Jeg har ikke helt besluttet endnu om det er nogen der vil komme i bogform, e-bog, lydbog eller om jeg bare lægger dem op her på siden, det må tiden vise. Jeg kan dog sige at jeg har en masse at fortælle om Léontine og glæder mig til at dele det med verden.