Bristede Hjerter

Bind 4 i Nóillión Sagaen

Fjerde bind i Nóillión Sagaen foregår i begyndelsen af 1900-tallet, hvor Léonard og Léonatine har slået sig ned i Rumænien med deres egen smedje. Her bruger de dagligdagen på at arbejde, men det var ikke tilfældigt at de valgte Rumænien. Tvillingeparret er træt af at være et skridt foran deres herre, så de planlægger at tage kampen til Loic, men tingene går ikke helt som de har håbet.


Forræderi, kærlighed og fordomme er nogle af de ting, som tvillingerne må navigere i, da dem de holder af viser nye sider af sig selv på godt og ondt.

Bristede Hjerter

Bind 4 har arbejdstitlen: Bristede Hjerter og foregår i begyndelsen af det 20. århundrede.


Stedet er Rumænien, og her følger vi igen Léontine og Léonard, der har slået sig ned med deres egen smedeforretning.


Der dukker dog komplikationer op, som gør at de må tage nogle svære valg, især Léontine står over for nogle hjerteskærende valg, som kommer til at forandre forholdet mellem hende og tvillingebroderen.


Endnu en gang dukker der karakterer op, som har været med i nogle af de foregående bind på både godt og ondt.


Jeg er begyndt at skrive på bogen og er p.t. på omkring 69 sider. 


I bind fire kommer vi til at stifte bekendtskab med Roma samfundet, da vi finder ud af noget baggrund for en af karaktererne, som vi møder allerede i bind 1 og som dukker op løbende gennem serien.


Bind 4 har bådet krig, romantik og familiestridigheder, noget som kommer til at spille ind i de fremtidige bøger i Nóilión Sagaen.