Helvedet Kalder

Bind 5 i Nóillión Sagaen

Femte find i Nóillión Sagaen foregår før, under og efter 2. Verdenskrig, hvor Léontine befinder sig i Frankrig. Her kæmper hun mod nazisternes overtag, efter de invaderer landet. Her møder hun en charmerende SS-officer, som viser sin interesse i hende, men da lederen af modstandsbevægelsen, som hun er en del af beder hende om at indlede et forhold til SS-officeren, gør hun ikke særlig glad for det og det hjælper ikke, da Javier pludselig dukker op.


Léontines liv blive vendt op og ned på grund af krigen og da Javier atter kommer ind i hendes liv.

Helvedet Kalder

Bind 5 har arbejdstitlen: Helvedet Kalder og foregår før, under og efter 2. Verdenskrig.


Verden er i flammer og Léontine arbejder før krigen for det franske udenrigsministerium som tolk. Men da regeringen fortrækker sig til Vichy efter tyskerne invaderer landet, står hun pludselig uden arbejde, da hun ikke vil forlade Paris.


Léontine bliver involveret i modstandsbevægelsen i Frankrig og tager et job som tolk hos Gestapo, for at få adgang til vigtige oplysninger, som kan bruges i kampen mod nazisterne.

Hos Gestapo møder hun Javier, som er i ledtog med tyskerne, men ikke alt er som det ser ud.


Helvedet Kalder omhandler Léontine og hendes kamp gennem 2. verdenskrig for sin kærlighed til sit fædreland, men også kærligheden til Javier, som når nye højder og hvor meget hun er villig til at gå igennem for at kæmpe for det hun har kært.


Helvedet Kalder er p.t. på 52 sider.