Mit navne er Susanne

Lærer og forfatter

Hej!


Mit navn er Susanne Skindstad og jeg har endelig debuteret med min første roman, hvilket jeg har drømt om i rigtig mange år.


Lidt om mig selv.

Jeg er uddannet lærer og har arbejdet som sådan i snart 20 år. Jeg har skrevet, siden jeg var ung, men det var ikke før 2005, jeg begyndte at drømme om at udgive en bog. Men når man arbejder som lærer, er der meget lidt tid til at skrive i fritiden. Derfor tog det mig rigtig lang tid at komme til, hvor jeg er i dag. Men jeg kunne ikke stoppe med at skrive, så jeg brugte mine evner på diverse rollespilsfora på nettet, hvor man skrev historier, sammen med andre skrive interesserede. Det var på et af disse fora, jeg introducerede hovedpersonen fra min første roman. Siden da er andre karakterer kommet til, som også kan findes i min bog.


Nu har jeg endelig fået min drøm opfyldt. At udgive en bog.

Genre

Jeg skriver hovedsageligt i fantasy genren, men har også historiske fiktionsromaner på tegnebrættet, som jeg håber bliver en realitet.


Yndlingsforfattere

Indenfor fantasy genren, så kommer vi ikke udenom J.K. Rowling, men der er også Deborah Harkness, P.C. Cast og Kristin Cast for at nævne et par stykker af de udenlandske forfattere indenfor fantasygenren. Af danske fantasy forfattere er der Josefine Ottesen og Lene Kaaberbøl.

Derudover er jeg også vild med forfattere som Dan Brown, Ken Follett og Edward Rutherfurd


Velkommen til


Susanne