Alastair O'Shannachan

Alastair er født som Alasdair Sporran Reoch O'Shannachan, men går under mange navne. Meget få ved hvordan han ser ud, men i Rosenalliancen er han kendt som lederen af organisationen og under navnet Alastair O'Schannachan. Alastair er født og opvokset i Skotland for over tusinde år siden.


Alastair havde en søster, som fik to børn. Ambrosius og Calvina. Da søsteren blev dræbt af en varulv, tog Alastair sin nevø og niece ind. Alastair der selv var blevet forvandlet til en vampyr havde ikke de store problemer med at tage sine to menneske nevø og niece ind, dog var hadet til varulvene umanerlig stor og det var hvor han lagde planen for at overtage Rosenalliance og der igennem få adgang til alt den magt det vil kræve at udrydde varulveracen. Tingene gik dog ikke helt efter planen og nu gør han alt hvad han kan for at gøre livet svært for de familier, som stillede sig i vejen for hans mission.


Myndlinge: Lucien og Loic Brodeur, Ambrosius og Calvina O'Shannachan

Alastairs

Familie

Evner


Som vampyr har Alastair visse evner så som manipulation, hvor en vampyr kan manipulere mennesker og hvad de gør. Derudover har han også nogle unikke evner, som han har udviklet, da han blev forvandlet.


Empati Manipulation

Frygt Projektering