Loic Brodeur

alias Yves Masson

Født d. 11. december 1685 på LaFayette godset i Nóil dalen. Fødslen var hård både for moderen og tvillingerne, som var resultatet af fødslen. Lucien kom til verden næsten en time før Loic og hvis det ikke havde været for Louisa LaFayettes magiske evner, så vil hverken børn eller moderen have overlevet. 


Til trods for den brutale ankomst til verden, så voksede de to drenge sig sunde og raske. De var tilbedt af deres mor, som altid fortalte dem at de var hendes små mirakler. 


To år efter kom deres lillebror til verden. De var lidt påpasselige overfor det nye familiemedlem. De vidste ikke hvad de mente om deres nye lillebror og opmærksomheden fra deres mor blev også mindre. Efter endnu et par år kom der en lillesøster. Hende kunne de to tvillinger ikke fordrage, for hun var en pige. To år efter kom endnu en lillesøster, desværre døde deres elskede mor i barselssengen.


Om det var det der gjorde udslaget vides ikke, men Lucien og Loic ændrede karakter. De begyndte at blive tilbagetrukket og var ikke nemme at omgås.


Forvandlet: 31. december 1725

Herre: Alastair O'Shannachan

Loics

Familie

Evner


Som vampyr har Loic visse evner så som manipulation, hvor en vampyr kan manipulere mennesker og hvad de gør. Derudover har han også nogle unikke evner, som han har udviklet da han blev forvandlet.


TELEPATI

SKYGGE MANIPULATION

VOYEURISME