Danièle Beauchêne

Født den 14. februar 1723 i Lyon, Frankrig. Som 15 årig blev hun gravid og fik et barn udenfor ægteskabet, hvilket gjorde at hun blev udstødt af sin familie. Ude af stand til at tage sig af barnet, afleverede hun det ude foran et kloster. På vejen ud af Lyon mødte hun en mand, som viste sig at være landevejsrøver. Da hun ikke havde nogen steder at tage hen og ikke noget at lave, slog hun følgeskab med landevejsrøveren og hans gruppe.


Danièle indledte et forhold til landevejsrøveren, hvilket resulterede i at hun blev gravid igen, men med erfaring fra sidste gang, så sørgede hun for at barnet aldrig blev født. Desværre gjorde gerningen hende frygtelig syg og hun troede at hun skulle dø en overgang, men efter hendes kæreste fik fat i en som kunne hjælpe, fik Danièle det bedre.


I 1748 støder Danièle ind i Lucien og Loic Brodeur, da hun og hendes slæng angriber en karet. Desværre er hun den eneste der overlever. Lucien ender med at forvandle hende. I begyndelsen forsøger de at mage hende med en mandlig vampyr, da det endelig lykkedes bliver hun hurtig gravid, men mister barnet inden det er født. Efter tre aborter bliver hun forkastet af sin mand, hvilket sender hende ud i uvished. 


I 1767 får hun endelig muligheden for at vise sit værd, da Lucien accepterer at hun kan blive en del af Dødbringerne og hun påbegynder sin uddannelse som sådan.


Herre: Lucien Brodeur

Evner


Som vampyr har Danièle visse evner så som manipulation, hvor en vampyr kan manipulere mennesker og hvad de gør. Derudover har hun også nogle unikke evner, som hun udviklede, da hun blev forvandlet.


- VREDE PROJEKTERING

- PSYKISK NAVIGATION

- STEMMEMANIPULATION