Øen

Lysets Rige er en ø, som ligger et sted i Nordsøen. Ingen mennesker kan finde øen, den eneste måde man kan komme til den er gennem Elverskoven, som forbinder den menneskelige og magiske verden.


Der går en historie om en ø, der forsvandt tilbage i 1600-tallet. En dag var den som sunket i jorden. Den menneskelige verden jagtede hekse og den gruppe hekse besluttede sig for at bebo øen og derved forsvinde fra den menneskelige verden og lev i sikkerhed. De sørgede dog for at der var en overgang mellem de to verdner, men det er kun dem med magiske evner, som kan krydse over mellem de to verdner.

Elverskoven

Elverskoven er stedet, som forbinder de to verdner med hinanden. Det er kun dem med magiske evner, som kan krydse over. Elverskoven er også kendt for elverfolket, så længe man ikke prøver at lede efter dem, så er man sikker, dog kan tågen dog være farlig, da elverfolkets sang er mere intens og kan nemt vække ens interesse for dem, hvis man ikke passer på.

Området

Lysets Rige er grønt og frodigt. Der er kun to byer, Grønnedalen og Lysby. Der ligger mindre flækker rundt omkring på øen, hvor der også bor mennesker. Der er vandfald, bakkede terræn og mod øst er der de store Krystalbjerge. 

Krystalbjergene

Bjergene ligger i den østlige del af Lysets Rige og er forbundet med Skumringsbjergene, som ligge i Mørkets Rige. 


Når solen skinner på Krystalbjergene ser det ud som om bjergene er lavet ud af det klareste krystal.


For foden af Krystalbjergene holder kentauerne sted, som beskytter området fra indtrængen fra Mørkets Rige, som er forbundet gennem Skumringsbjergene og Krystalbjergene.

Bøgerne