Pagten (arbejdstitel)

Pagten er en selvstændig bogserie, der finder sted i samme univers som Nóillión Sagaen, men henvendt til unge fra 15 år og op. Historien finder sted adskillige år efter Nóillión Sagaen slutter.


Her følger man en gruppe unge, som ender med at stå i midten, da mørke kræfter angriber dem. Hovedpersonerne er tvillingerne Leon og Luc Lémón og deres lillesøster, Louisa.

Pagten 1

I bind 1 møder vi de tre søskende, Leon, Luc og Louisa. De begynder på Månens Oases Private Skole (M.O.P.S.). Vi følger de tre søskendes første år på skolen. Leon, der møder den mystiske Desi. Luc, der ikke ved hvor han står seksuelt og Louisa, som er lun på sine brødres bedste ven Rhys. 


Bind 1 handler om venskab, sammenhold, spirende kærlighed, familie, afhængighed og forventningspres.

Pagten 2

I bind 2 følger vi atter de tre Lémón søskende. Sommerferien er i fuld gang. Louisa tager afsted på sommerlejr, hvor en uventet deltager dukker op og får kærligheden til at spirre. Leons kærlighedsliv tager også en drejning, dog til sin forældres bekymring, efter hvad der skete nogle måneder tidligere. Luc prøver at fornægte hvem han egentlig er, men da hans drømme lider en knæk og en konfrontation, er han nødt til at finde ud af hvem han er, men han får hjælp, da hans mors gudsøn ankommer til byen og skal bo hos dem.


Bind 2 handler om venskab, kærlighed, LGBT+, oprør og sammenhold.